Arup150918-006.jpg

Project Name: Arup, Liverpool

Sector: Office

Construction Value: Undisclosed

Client: Arup

Description: We were commissioned by Arup’s Liverpool office to provide them with a vision for their new space at the Plaza in the business district of Liverpool’s City Centre.

The studio had to be one that was both great to work within and inviting to clients and consultants. The idea was to create a visually appealing environment with clusters of interdisciplinary teams broken up by quiet zones, meeting spaces and workshops.

Our vision was then used as the starting point for the chosen Design & Build fit-out contractor to work from and adapt alongside the creative team at Arup, Liverpool. The result is fantastic and we think pretty true to the original vision.

Arup150918-004.jpg
Plan View 2.jpg
Arup150918-031.jpg
Arup150918-020.jpg
Arup150918-038.jpg
RBA_275_(2-)_A101_Proposed Floor Plan.jpg